DigiSport Special / Fotbal European / Fotbal Club / Saptamana de handbal
logo Steaua Steaua
3 - 1
Korona Kielce logo Korona Kielce
03.02.2014, ora 19:30, Digi Sport 1
Steaua logo team 1
logo team 2 Korona Kielce
'1
'3
'6
'21
'28
'45
'64
'70
'85
'90
90+3 Final!
90 team Golanski a centrat de pe stânga, din corner, trimițând direct în transversala porții lui Niță.
85 team GOOOOL KORONA! GOOOOL Dejmek. Golanski a centrat de pe dreapta, din lovitură liberă, Dejmek a plonjat și a trimis cu capul în plasă! Steaua - Korona 3-1.
70 team GOOOOL STEAUA! GOOOOL STANCIU! Lovitură liberă de la 20 de metri lateral stânga, Stanciu execută la colțul lung, peste zid, și duce scorul la 3-0!
64 team Niță are o evitare și respinge greșit un șut din afara careului.
60 team Iese Tătărușanu și intră Niță.
60 Iese Chipciu și intră Iancu.
60 team Iese Latovlevici și intră Pîrvulescu.
60 team Iese Piovaccari intră Kapetanos.
60 team Iese Tănase și intră Keșeru.
57 team Răduț e avertizat pentru un fault la mijlocul terenului.
56 team A ieșit Prepeliță și a intrat Răduț.
46 A început repriza secundă.
46 team Iese Szukala și intră Râpă.
45+2 Final de repriză.
45 team GOOOOL STEAUA! GOOOOL PIOVACCARI! Adi Popa a centrat din alergare de pe dreapta, Pivaccari i-a luat fața unui fundaș advers și a trimis din prima, la colțul lung. Steaua - Korona 2-0!
44 team Galben pentru Pylypczuk.
28 team Ocazie uriașă a Stelei. După o minge recuperată în jumătatea Koronei și o combinație foarte rapidă, Chipciu l-a deschis pe Adi Popa, acesta i-a întors mingea în loc să tragă, iar Chipciu a încercat un lob de la marginea careului, dar Sylwestrzak a respins de pe linia porții.
21 team GOOOOL STEAUA! GOOOOL GARDOȘ! Nicușor Stanciu a centrat din corner, de pe dreapta, Grdoș a trimis cu capul din centrul careului și a deschis scorul: Steaua - Korona 1-0!
6 team Combinație excelentă ofensivă a steliștilor, cu Tănase la finalizare, dar șutul acestuia, din vole, se duce pe lângă poartă.
3 team Nicușor Stanciu a centrat din corner, de pe dreapta, Szukala a șters mingea cu capul, dar a trimis pe lângă.
1 A început meciul.
event type Faze meci
event type Ocazii
event type Goluri
Toate Evenimentele


-
-
-
12
Tătărușanu
33
Varela
4
Szukala
6
Gardoș
14
Latovlevici
11
Prepeliță
77
Ad. Popa
23
N. Stanciu
7
Chipciu
10
Tănase
25
Piovaccari
1
Niță
2
Râpă
22
Pîrvulescu
28
Keșeru
30
Răduț
35
Kapetanos
80
G. Iancu
A Laurențiu Reghecampf
1
Malkowski
44
Golanski
32
Dejmek
4
Malarczyk
2
Sylwestrzak
29
Sobolewski
23
Markovic
5
Pylypchuk
8
Jovanovic
27
Kielb
20
Korzym
A Jose Rojo Martin

VIDEO Steaua-Korona Kielce 3-1. Prima victorie în 2014, după opt meciuri fără succes!

 

Steaua a reușit luni seara prima victorie după opt meciuri de verificare fără succes, 3-1 cu Korona Kielce, după o evoluție încurajoatoare în perspectiva revenirii la meciurile oficiale, peste mai puțin de două săptămâni.

Laurențiu Reghecampf a trimis pe teren la start o formulă foarte aproape de cea ideală, doar Pintilii, încă nerefăcut, lipsind din garnitura gândută de tehnician pentru retur. Prepeliță a apărut astfel în rolul mijlocașului defensiv, iar Varela în cel de fundaș lateral dreapta.

E foarte posibil ca atunci când Pintilii va reveni, Prepeliță să joace în banda dreaptă a defensivei, deși Varela n-a dezamăgit contra Koronei. Pentru prima oară în aceată iarnă campioana a reușit o posesie verticală și combinații rapide, ajungând mai ușor în careul advers.

Chiar dacă a deschis scorul dintr-o fază fixă, lovitură de cap Gardoș, după un corner, Steaua a făcut o primă repriză consistentă, cu presiune în treimea de teren adversă și cu multe pase pe culoar, verticale.

Dispariția lui Bourceanu a părut că lasă loc liber unei alte filosofii, una mai imaginativă și cu mai puține pase înapoi, aceasta fiind cea mai vizibilă schimbare în jocul Stelei. Golul de 2-0 a venit dintr-o combinație în viteză, cu Adi Popa excelent servant pentru Piovaccari, la capătul unei perioade în care mingea a fost cărată obsesiv spre poarta poloneză.

Și repriza secundă, chiar dacă au survenit mai multe schimbări, a păstrat această linie de joc, a căutării soluțiilor ofensive, fără o posesie prelungită cu orice preț. Stanciu și-a confirmat evoluția excelentă cu un gol din lovitură liberă și e foarte posibil ca plecarea lui Bourceanu să-i ofere tânărului jucător stelist dezinvoltura și curajul care-l pot face decisiv în jocul campioanei.


Video rezumat: Steaua - Korona Kielce

0 Comentarii
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.