• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Adrian Mutu, cel care în ianuarie a împlinit 37 de ani, a fost de acord cu propunerea oficialilor lui ASA Târgu Mureș de a îndeplini funcția de antrenor-interimar după demiterea lui Petre Grigoraș.

Chiar dacă a spus că s-a întors în România pentru că așa are șanse mai mari de a prinde un loc în lotul tricolorilor pentru Euro 2016, Mutu pare mai interesat în acest moment de viitorul său ca antrenor. 

Cristi Bobar, directorul sportiv al vicecampioanei, a dezvăluit faptul că Mutu poate deveni antrenorul echipei din vară.

”Să vă spun tot adevărul legat de Adrian Mutu și implicarea sa ca antrenor. Am rămas surprins plăcut de cât de atras este de această meserie. Mereu ajungea cu două ore înainte, pregătea antrenamentul, vorbea cu analistul video, apoi mai stătea două ore după antrenament pentru a studia adversarul.

Are o tonalitate bună, vorbește bine cu jucătorii, singura problemă este că abia s-a apucat de școală. Mi-a spus că va urma licența Pro în Italia”, a spus Bobar, prezent fiind în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”, ediție zilnică între orele 10:00 și 12:00.

Oficialul mureșenilor a dezvăluit că Mutu își dorește să mai stea la Târgu Mureș, chiar dacă la vară îi va expira contractul de jucător.

”Am vorbit mult cu el și mi-a spus că își dorește să mai stea la Târgu Mureș. Dar, până la vară, are contract de jucător. Mi-ar făcea plăcere să fac un cuplu cât mai lung alături de el la Mureș. 

Adrian și-a închiriat o casă, este cu familia acolo, petrece mult timp la academie, avem o bază frumoasă acolo”, a mai spus Bobar la Digi Sport.

În afara lui Mutu, și Edi Stăncioiu vrea să devină antrebor, în timp ce Gabi Mureșan este atras mai mult de partea de administrație.