• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO Viitorul - Pandurii 1-3. Gorjenii au terminat în forță sezonul regulat -  mai ales victoria de luni seară că le-a asigurat gorjenilor prezența în competițiile europene, pentru a doua oară în istoria clubului -, se pregătesc de primul meci din play-off, dar acum au emoții mai mari legate de sezonul viitor.

Din cauza problemelor financiare, cei de la Pandurii sunt în pericol de a nu lua licența pentru ediția viitoare de campionat, după cum susține Narcis Răducan.

”Aşteptăm cu ardoare o poziţie oficială din partea CEO, pentru că în trei săptămâni trebuie să prezentăm actele în vederea licenţierii şi, fără acordul de finanţare, echipa, anul viitor, nu participă în cupele europene, dar nici în în prima ligă!

Aşteptăm o poziţie oficială din partea celor de la CEO, săptămâna viitoare chiar doresc să convoc, ca preşedinte al Consiliului de Administraţie, o întâlnire AGA, pentru că dacă în câteva zile nu reuşim să punem la punct acest lucru, cu toată bunăvoinţa, nu vom putea lua licenţierea şi tot efortul băieţilor este în zadar”, a precizat Narcis Răducan, președintele gorjenilor.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a anunţat pe contul personal de Facebook, că societatea Complexul Energetic Oltenia nu va mai sponsoriza în acest an clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu, din cauza pierderilor-record înregistrate anul trecut de producătorul de energie.

Nu doar Pandurii are emoții din cauza licenței. Și cei de la Dinamo au emoții, doar că roș-albii au șanse mari de a se întoarce în Europa.