• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Laurențiu Reghecampf a susținut luni, 25 ianuarie, o conferință de presă în care și-a exprimat versiunea sa legată de acest scandal cu echipa națională.

Tehnicianul Stelei, în vârstă de 40 de ani, a spus că se confruntă cu probleme de lot, din punct de vedere al situației medicale, și de aceea ar fi vrut să ajungă la un consens cu selecționerul tricolorilor.

”Oamenii trebuie să înțeleagă că noi respectăm echipa națională, adversarii, dar la fel de bine trebuie să se înțeleagă că și noi avem probleme de sănătate și trebuie să rezolvăm cumva ca să putem continua activitatea.

Eu nu pot merge la un amical cu 14 jucători, nu am cum. Mai ales că în șase zile vom juca trei amicale și era foarte greu să-i supun pe jucători la un asemenea efort”, a spus Reghe.

Roș-albaștrii au mai mulți jucători cu probleme medicale, cum este cazul lui Chipciu și al lui Filip.

”Chipciu, Filip, cu siguranță nu vor intra la niciun amical. Va juca Varela, dar trebuie să fim atenți, nu vrem să forțăm. Momcilovic trebuie să se pună la punct cu pregătirea fizică. De aceea am apelat la federație, pentru că nu avem soluții acolo.

Îl mai avem și pe Bourceanu, care e în urmă cu pregătirea. Ne vom baza numai pe Pintilii și pe Muniru, dar e greu, mai ales în perioada asta. O să încercăm să facem față”, a mai spus Reghecampf.

Primul meci de pregătire din actualul cantonament se va juca marți, 26 ianuarie, cu Ujpest (Ungaria), de la ora 19:00 și va fi ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE la Digi Sport.