• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Fără Florin Costea, accidentat, CSM Rm. Vâlcea a remizat pe teren propriu cu FC Brașov, 1-1, la capătul unui meci plin de evenimente.

Oaspeții au deschis scorul repede, prin Stefan Grigorie, din pasa lui Goge (7). Echipa lui Jerry Gane putea egala însă șutul lui Octavian Vasile a lovit bara (27). Ardelenii au rămas în 10 oameni în minutul 61, după ce Băjan a primit al doilea cartonaș galben.

Octavian Vasile a reușit, până la urmă, să puncteze cu un șut plasat, din interiorul careului (70). Echipa lui Cornel Țălnar a fost la un pas să treacă din nou în avantaj, dar lovitura de cap a lui Leca a fost respinsă de Cabuz (82). Imediat, oaspeții au mai primit o lovitură - Sburlea l-a lovit pe Octavian Vasile și a primit al doilea galben.

Brașovul a obținut un punct și datorită lui Leca, cel care a repins din fața liniei porții la ultima fază.


Program duminică, 9 octombrie:

Foresta Suceava - CS Mioveni, 2-1 (Bogdan Rusu Min. 31, Min 34 / Rădescu Min. 70)

CSM Râmnicu Vâlcea – FC Braşov, 1-1, în direct pe Digi Sport 1

Min. 82: Oaspeții evoluează cu doi oameni mai puțin pe teren după ce Sabrin Sburlea are o ieșire după o ținere a adversarului.

Min. 70: GOOOOOOL! 1-1! CSM RÂMNICU VÂLCEA! OCtavian Vasile profită de respingerea în față a portarului advers pe care îl învinge și restabilește egalitatea pe tabela de marcaj!

Min. 60: Băjan primește al doilea galben și este astfel eliminat.

Min. 13: Ștefan Grigorie evită în ultimul moment goalkeeperul și pasează în centrul careului, dar mingea este oprită de un adversar.

Min. 7: GOOOOOOL! FC BRAȘOV! 0-1! Ștefan Grigorie deschide scorul cu un șut puternic la colțul scurt.  

 


Juventus Bucuresti a câștigat derby-ul etapei a 11-a din liga a doua: 1-0 la Arad, cu UTA Bătrâna Doamnă.

Oaspeții au fost la un pas să-l piardă pe Ilie Morariu în minutul 52. Fundașul s-a lovit destul de grav după un duel aerian cu Curtuiuș si a avut nevoie de îngrijiri medicale. Fără golgheterul Adrian Petre, atacant care a dat două goluri la nationala U19, UTA a fost învinsa prin autogolul lui Alexandru David, din minutul 70.

Juventus a ramas în inferioritate numerică în prelungiri, când Dima a încasat al doilea galben pentru tragere de timp. Scorul a rămas neschimbat, iar Juventus e în continuare lider în Liga a doua. UTA, în schimb, a suferit prima înfrângere pe teren propriu după mai bine de un an.

Rezultatele de sâmbătă, 8 octombrie:

CS Balotești – CS Afumați 0-1 (Vlad Tudorache Min. 73)

Dacia Unirea Brăila - Metalul Reșița 2-1 (Petean Min. 7, Frunză Min. 78 / Ghinga Min. 8)

Dunărea Călărași - Academica Clinceni 0-0 

Chindia Târgoviște – Șoimii Pâncota 6-0 (Vătavu Min. 4, Neguț Min. 42, Min. 59, Cherchez Min. 50, Honciu Min. 64, Pencea Min. 79)

Unirea Tărlungeni – Olimpia Satu Mare 0-2 (Onicaș Min 50, Muntean Min. 55)

ASU Poli Timișoara - Sepsi Sfântul Gheorghe 0-1 (Ursu Min. 73)

UTA Bătrâna Doamnă - FC Juventus București 0-1 (A. David Min. 70, aut.)

Program duminică, 9 octombrie:

Foresta Suceava - CS Mioveni, ora 11:00

CSM Râmnicu Vâlcea – FC Braşov, ora 14:45, în direct pe Digi Sport 1


Sâmbătă și duminică sunt programate cele 10 partide ale etapei a 11-a din Liga 2. Primele cinci meciuri au început la ora 11:00, iar Chindia Târgoviște a înregistrat să se impună la scor, 6-0, cu Șoimii Pâncota.

Etapa va continuă duminică, când sunt programate ultimele două partide dintre Foresta Suceava - CS Mioveni și CSM Râmnicu Vâlcea – FC Braşov. Înaintea desfăşurării etapei a 11-a, Juventus e liderul campionatului cu 25 de puncte, fiind urmată FC Braşov.

Program sâmbătă, 8 octombrie:

ASU Poli Timișoara - Sepsi Sfântul Gheorghe 0-1 (Ursu Min. 73)

UTA Bătrâna Doamnă - FC Juventus București 0-1 (A. David Min. 70, aut.)

Min. 90+7: Finalul meciului. UTA - Juventus București 0-1

Min. 90+6:     Eliminare la Juventus! Dima încasează al doilea cartonaș galben, pentru trageri de timp și este trimis mai devreme la vestiare.

Min. 70: GOOOOOOL! JUVENTUS BUCUREȘTI! 0-1! Alexandru David trimite în proprie poartă centrarea de pe dreapta trimisă de A. Vasile.

Min. 52: Ilie Morariu s-a lovit destul de grav după un duel aerian cu Curtuiuș. La scurt timp, ambulanța a intrat pe teren și medicii i-au acordat primul ajutor fotbalistului.

Min. 23: George Mareș este aproape de deschiderea scorului, dar nu ajunge la minge.

ACS Berceni - Luceafărul Oradea 0-1, Digi Sport 1

Min. 90+3: S-a terminat partida.

Min. 84: Ratare incredibilă pentru gazde. Mihai Ion, intrat pe teren în partea secundă, este angajat excepțional de Grumezescu, dar ratează incredibil, singur cu portarul.

Min. 71: GOOOOOL LUCEAFĂRUL ORADEA! 0-1! Ban centrează în fața porții, iar goalkeeperul Iancu Horia, convins că mingea a depășit suprafața de joc, îi permite lui Constantin Roșu să deschidă scorul.

Min. 60: Boafo Ettien scapă pe contraatac, îi pasează lui Neagu care reia din prima la poartă. Portarul orădenilor reține însă fără mari probleme.

Min. 34: Ocazie mare pentru Luceafărul Oradea! Arnăutu nimerește bara după ce Istvan Balla trimite pe spațiul porții.