• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Retrogradat la finalul stagiunii precedente din Liga 1, clubul Pandurii Tg. Jiu continuă să fie pe o pantă descendentă. Instabilitatea predomină la formația gorjeană, care a ajuns la al cincilea antrenor în mai puțin de 5 luni.

Conducerea clubului a anunțat pe site-ul oficial că l-a numit în funcția de antrenor principal pe Adrian Bogoi. Acesta l-a înlocuit pe Marcel Ploaie, care s-a despărțit pe cale amiabilă de Pandurii. Bogoi a devenit al cincilea antrenor al Pandurilor în acest sezon, după Ștefan Nanu, Mihai Teja, Adrian Iencsi și Marcel Ploaie.

"Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu anunță că începând de azi noul antrenor principal al echipei este Adrian Bogoi. Fostul jucător al echipei Pandurii, căpitan de echipă si component de bază al lotului la promovarea în Liga I, Adrian Bogoi a antrenat în urmă cu doi ani echipa a doua Pandurii II. Clubul Pandurii Târgu Jiu mulțumește pe această cale antrenorului Marcel Ploaie cu care s-a ajuns la un acord în vederea rezilierii pe cale amiabilă a contractului cu clubul Pandurii" au anunțat gorjenii pe site-ul oficial.

După 15 etape disputate din actualul sezon al ligii secunde, Pandurii se află pe locul 16, primul retrogradabil. Gorjenii au 16 puncte, adunate din 3 victorii și 7 remize. Runda viitoare, gorjenii evoluează în deplasare, pe terenul celor de la Luceafărul Oradea.