• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Probleme serioase pentru oficialii celor de la UT Arad. Doi dintre conducătorii clubului din Liga 2 sunt acuzați de dare de mită și de complicitate la dare de mită către arbitrul meciului Foresta - Sepsi, din sezonul trecut.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a remis azi către mass-media un comunicat de presă în care anunţă declanșarea acțiunii penale împotriva a patru persoane, printre care doi oficiali ai echipei arădene. Claudiu Baboia, fost arbitru şi secretar al AMFB (Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti), Claudiu Drăgan (director de competiții), Dorin Stana, secretar general, şi Ionuţ Vlădulescu (observator) sunt acuzaţi de dare de mită şi complicitate la dare de mită pentru fapte comise în data de 19 mai 2017, în favoarea echipei UTA Bătrâna Doamnă.

Potrivit anchetatorilor, cei patru suspecți ar fi oferit, într-un hotel din Suceava, mită în valoare de 13.500 de lei arbitrului partidei Foresta Suceava - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, aceasta din urmă fiind contracandidata celor de la UTA la promovare. 

Ancheta s-a declanșat în momentul în care reprezentanții Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), coordonaţi de procurori de pe lângă Parchetul Tribunalului Bucureşti, au descins la finalul lunii iulie 2017, la Arad, la sediul clubului de fotbal UTA Bătrâna Doamnă, dar şi acasă la Claudiu Drăgan, director sportiv al echipei.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT