• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Pandurii Târgu Jiu a dat în judecată Federația Română de Fotbal după ce a pierdut la "masa verde" meciul cu ASA Târgu Mureș, dorind să demonstreze că au fost penalizați pe nedrept, când echipa s-a retras după teren la pauză și nu au mai dorit să continue meciul.

Gorjenii au retrogradat la finalul sezonului trecut, iar acum conducerea clubului a dat în judecată și 13 dintre foștii jucători ai clubului, antrenorii și pe cei care făceau parte din staff-ul echipei la acea partidă, anunță pandurul.ro.

”Am deschis și procese împotriva jucătorilor, deci pe două fronturi încercăm să recuperăm sumele. În cazul în care pierdem acest proces, de la ei, pentru că ei au părăsit terenul. Antrenorii, staff-ul tehnic. Asta este! Eu trebuie să iau toate măsurile de siguranță ca să nu pun în pericol creditorii și să asigur funcționarea clubului.

Chiar și organizatorul de competiții. Trebuia să cunoască regulamentul. Chiar dacă lua bătaie cu 10-0 atunci, nu avea importanță, erau doar trei puncte. Nu primeam amendă de 130 mii și cele trei puncte de depunctare. Eram pe locul 13 și luam 140 mii”, a declarat Marin Golea, administratorul special al CS Pandurii Târgu Jiu.

Pandurii a pierdut la "masa verde" meciul cu ASA Tg. Mureș, din etapa a 21-a a Ligii 1, după ce a refuzat să reia jocul după pauză, la scorul de 0-2, din cauza terenului impracticabil, acoperit de gheață. Comisia de disciplină a FRF a stabilit omologarea partidei cu scorul de 3-0 în favoarea formației ASA Tg. Mureș, iar gorjenilor li s-au scăzut și trei puncte în clasament. În plus, clubul din Târgu Jiu a primit și o penalitate sportivă de 113.400 de lei.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT