• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Rapid ar putea intra în faliment la începutul lui martie, după ce Tribunalul Bucureşti a amânat decizia în procesul de insolvenţă, dar giuleştenii continuă să facă transferuri. Au semnat până la finalul sezonului cu fiul lui Ştefan Ţîră, Cătălin.

Atacantul care şi-a reziliat contractul cu Concordia Chiajna promite să pună umărul la revenirea Rapidului în Liga 1.

"Pentru mine cred ca e cea mai bună opţiune. A jucat tata foarte mult la Rapid şi sunt bucuros că am ajuns şi eu să îmbrac acest tricou. Ei sunt într-o situaţie nu tocmai bună. Eu la fel, am reziliat cu Chiajna şi e cel mai bine să ajut aceasta echipă, să promovăm în Liga 1", a spus Cătălin, în exclusivitate pentru Digi Sport.

"Pe mine m-a luat prin surprindere decizia asta, datorită faptului că Rapid e în inima noastră, crescând şi debutând acolo şi eu. Ideea e că trebuie să mulţumim unor oameni care au avut încredere în el. Nu a jucat în ultima perioadă la Chiajna. Vreau să îi mulţumesc lui Burcă pentru că are încredere în Cătălin. Am avut o discuţie serioasă şi cu el şi cu Dan Alexa, iar oamenii îşi pun mari speranţe în el.

E frumos să joci la Rapid, iar tensiunea, atmosfera... de multe ori te poate duce pe culmi, poate să-ţi dea şi în cap. La Rapid au fost mulţi jucători, nu toată lumea a rezistat. Eu i-aş dori din tot sufletul să joace cel puţin 2 ani, să joace în Liga 1 şi să vadă atmosfera care e la Rapid", a completat fostul atacant.

"Dacă lucrurile merg cum îmi doresc, pot să rămân şi 3-4 ani la Rapid. Eu îmi doresc să promovăm, după care vom vedea ce va fi", a adăugat Ţîră jr.

Țîră nu-și face griji din cauza problemelor din Giulești: va juca pentru fani, nu-l interesează banii. Tatăl său l-a convins să îmbrace tricoul vișiniu. Ștefan Țîră a jucat nouă ani în Giulești.

"E o presiune foarte mare că sunt fiul lui Fane Ţîră. O să încerc să dau totul şi cât mai multe goluri la Rapid. Să le fac pe plac suporterilor şi să îmi fac un bine mie", a încheiat vârful.

Cătălin Ţîră a jucat în Olanda, la ADO Den Haag, la Concordia Chiajna şi la FC Braşov. Atacantul în vârstă de 21 de ani a evoluat şi pentru naţionala de tineret, pentru care a marcat un gol.