• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

ÎN DIRECT la Digi Sport, FC Braşov şi CS Mioveni n-au reuşit să înscrie în derby-ul etapei a 34-a din liga secundă şi se îndepărtează tot mai mult de promovare, cu patru etape rămase.

Condusă de pe margine de Florentin Petre după decesul soţiei antrenorului Ţălnar, FC Braşov a reuşit doar un egal alb acasă, cu CS Mioveni.

Oaspeţii au trecut pe lângă deschiderea scorului prin Nilă, la jumătatea primei reprize. Tot Nilă a introdus apoi balonul în poartă, dar reuşita a fost anulată pentru o semnalizare a asistentului Ferencz Tunyogi.

La reluare, căpitanul oaspeţilor, Ayza, a semnat o ratare mare, însă ocazia meciului a fost irosită de Tirică, singur cu poarta goală. Pentru braşoveni, doar Paul Iacob a reuşit să şuteze periculos spre poartă, iar Enceanu a cerut penalty în minutul 88. În cele din urmă, partida dintre Brașov și Mioveni s-a încheiat cu scorul de 0-0.

În urma remizei, cele două echipe au şanse tot mai mici de a prinde locul de baraj.

VIDEO: FC Brașov - Mioveni 0-0

În celălalt meci al zilei, Chindia a condus-o pe Juventus cu 1-0, însă liderul din liga a doua a revenit spectaculos și a luat toate cele 3 puncte, după golurile lui Zaharia și Chipirliu (2-1).

Programul etapei a 34-a:

Sâmbătă, ora 11:00

Dunărea Călărași - Balotești
Afumați - Foresta Suceva
Luceafărul - Dacia Unirea Brăila

Duminică, ora 11:30

Academica Clinceni - UTA, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Clasament Liga 2:

Foto: facebook.com/fcbrasovofficial