• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

După ce l-a vândut pe Alexandru Chipciu la Anderlecht, pentru 3,5 milioane de euro, vara trecută, FCSB nu și-a achitat încă obligațiile față de FC Brașov, club de la care îl achiziționase pe mijlocaș în 2012. Pentru că nu și-a primit cei 230.000 de euro, conform contractului, clubul ardelean a apelat la Federația Română de Fotbal, care i-a dat dreptate. Nici așa lucrurile nu s-au schimbat, banii neajungând nici până acum în conturile clubului de sub Tâmpa.

Am așteptat și-am așteptat, dar acum totul s-a închis! Am câștigat acest caz la Federația Română de Fotbal la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor, dar când s-a dat decizia definitivă și executorie nu s-a întâmplat nimic. FC Brașov a câștigat acest caz, dar așa se întâmplă în România nimeni nu te bagă în seamă. Noi nu vrem niciun euro în plus, vrem banii pe care-i merităm, banii pe care i-am câștigat în instanță.

Steaua ne-a distrus! Luptăm de luni de zile fără niciun ban, dar am preferat să tragem de noi și să ne chinuim pentru că FC Brașov nu putea niciodată să se retragă din campionat! E clar că Steaua ne-a făcut deja înmormântarea, nu știu de ce nu respectă nimic în țara asta?!”, a declarat administratorul judiciar al Brașovului, Vasile Dochița, pentru Gazetă.

Acesta este convins că dacă banii din partea FCSB-ului ar fi venit la timp, ”stegarii” ar fi putut gândi o strategie prin care să obțină promovarea în Liga 1.

Îi lăsăm până pe 15 mai, atunci când ar expira termenul pe care Sporting Pitești, a treia parte în acest dosar. Atunci expiră termenul pentru a se adresa TAS. După această dată vom face un memoriu la FRF pentru că ne vrem banii! Vom face tot ce putem pentru a obține această sumă și pentru a putea trăi în continuare, deși șansele sunt foarte, foarte mici. Sunt sută la sută sigur că dacă primeam banii de la Steaua la timp, echipa noastră promova în Liga 1, chiar de pe locul 2”, a adăugat Dochița.

Antrenorii lui FC Brașov, Cornel Țălnar (principalul) și Florentin Petre (secundul) au purtat mai multe discuții cu Gigi Becali despre acest subiect, iar patronul FCSB-ului le-a dat asigurări că lucrurile se vor rezolva. Potrivit lui Dochița, situația a rămas neschimbată.

Florentin Petre și Cornel Țălnar (n.r. - antrenorii lui FC Brașov) au vorbit de mai multe ori cu domnul Becali care a comentat de fiecare dată "Argăseală vă dă banii când se termină procesul!" . S-a terminat! Ne așteptăm banii pentru că vrem să nu murim”, a mai zis acesta.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT