• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

ASU Politehnica Timișoara primește din nou ajutor de la suporterii Borussiei Monchengladbach, cele două peluze fiind înfrățite de mai mulți ani.

Sâmbătă, la partida cu Freiburg, fanii vor pune în vânzare tricouri speciale, care să le amintească microbiștilor de prietenia dintre români și nemți. Tricourile "de solidaritate" sunt albe, costă 12 euro și conțin însemnele celor două cluburi, dar și anii în care s-au înființat.

Toate fondurile rezultate din această campanie se vor îndrepta spre ASU Politehnica Timișoara, iar suma la care se așteaptă bănățenii este de 5.000 de euro, potrivit pressalert.ro. Fanii nemților menționează că gruparea din Banat are un buget de "doar 190.000 de euro pe sezon".

"Vor face o secțiune la ei, pe site-ul suporterilor, unde va fi povestea noastră, vor organiza o sesiune de întâlniri unde să vină lumea și să pună întrebări despre noi, despre prietenia cu Timișoara", a spus Sebastian Novovic, unul dintre liderii suporterilor lui ASU Poli.

"Oricine vrea să sprijine un fotbal onest este invitat să ofere câțiva euro în plus și să susțină, astfel, proiectul unic al fraților noștri", este mesajul transmis de germani.

În trecut, Borussia a sprijinit-o financiar pe Timișoara de mai multe ori, afișând inclusiv steaguri cu Poli în propria peluză. Bănățenii au fost la Monchengladbach în mai multe rânduri, iar nemții au venit și ei la meciurile lui Poli din ligile inferioare.