• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Şefii de la Pandurii Târgu Jiu trag speranţă că gorjenii vor juca şi sezonul viitor în Liga I. Retrogradată în liga secundă şi în pericol de faliment, Pandurii se va reuni pentru sezonul viitor în regim de urgenţă, luni, 26 iunie.

Decizia a fost luată de conducătorii "alb-albaştrilor" în speranţa că aceştia vor câştiga procesul la TAS şi se vor menţine în Liga 1, care are programată prima etapă din noul sezon la jumătatea lunii iulie.

Gorjenii contestă cele trei puncte cu care au fost penalizaţi după ce s-au retras de pe teren la Târgu Mureş (unde gazonul era impracticabil), dar şi cele trei puncte de penalizare primite pentru neîndeplinirea fair-play-ului financiar (neachitarea datoriilor către o parte din foştii jucători).

În cazul în care nu vor primi răspuns favorabil din partea TAS, cei de Pandurii riscă să nu se poată înscrie nici în Liga a II-a din cauza situaţiei financiare dezastruoase, care a dus clubul în insolvenţă şi la un pas de faliment.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT