• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Jucătorii lui Juventus Bucureşti au primit trofeul de campioni ai ligii secunde, la finalul partidei câştigate în faţa Metalului Reşiţa. Echipa pregătită de Daniel Opriţa este gata pentru duelurile cu granzii Ligii 1.

La ultimul meci oficial din acest sezon, 3-0 cu Metalul Reşiţa, Juventus Bucureşti a primit trofeul de campioană a ligii secunde. Echipa din Colentina a încheiat sezonul cu 27 de victorii, trei egaluri şi doar patru eşecuri.

"Pentru mine este, fără să mă laud, a patra promovare în prima ligă, dar cred că meritul în mod special este al jucătorilor, al antrenorilor şi, fireşte, al celor care au investit în noi", a spus preşedintele Gheorghe Chivorchian, completat de Ilie Ciuclea, finanţatorul lui Juventus: "Nu mai e cazul de prime, că la noi sunt plătite deja. Întrebaţi jucătorii, le-au primit pe card. Niciodată n-am fost absenţi de la aşa ceva, n-am întârziat la salarii niciodată şi nici la primele de joc".

După a doua promovare consecutivă, Opriţa se află în faţa provocării carierei. Fostul jucător de la Steaua şi Dinamo nu are licenţă PRO, dar acest lucru nu-l va împiedica să-şi conducă echipa pe prima scenă.

"Sper să facem faţă şi să ne ridicăm la nivelul Ligii 1. Cu licenţa fac şi eu ce au făcut şi alţii, nu? Alţii au putut să stea pe bancă, nu cred că e asta o problemă. Ne gândim la orice jucător de valoare, numai să putem şi noi să satisfacem pretenţiile la jucători de valoare", a spus tehnicianul lui Juventus Bucureşti.

Înfiinţată în urmă cu 25 de ani, Juventus Bucureşti se află în premieră în Liga 1.