• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Universitatea Cluj se confruntă cu mari probleme financiare, iar viitorul clubului este pus serios sub semnul întrebării. Suporterii au așteptat ca situația să se îmbunătățească, însă Universitatea este acum aproape de colaps, așa că fanii au luat atitudine.

Astfel, ultrașii vor organiza un miting de protest luna viitoare. Joi, 10 martie, de la ora 17:00, sunt așteptați cât mai mulți fani în centrul orașului, în Piața Unirii.

În ultima vreme, s-a scris despre faptul că Universitatea, cu datorii foarte mari, ar putea să se retragă, planul fiind ca edilii orașului să înființeze o altă echipă, de la zero.

"Aseară, suporterii au decis să organizeze un miting de protest față de situația în care a ajuns Universitatea , încercând să atragă în acest fel atenția opiniei publice asupra celui mai iubit simbol al Clujului.

Dacă n-ar fi U…, e mesajul care ar trebui să pună pe gânduri orașul. Cum ar fi viața dacă de mâine nu ar mai exista Universitatea? Răspunsul este de neconceput, deci trebuie să ieșim în stradă! Joi, 10 martie, ora 17:00, Piața Unirii. Vom fi toți acolo și mulți alții împreună cu noi!

"U" Cluj nu moare!", este comunicatul fanilor clujeni, de pe site-ul numaiu.ro.