• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Liga 1 s-a încheiat și Viitorul a fost desemnată de LPF noua campionă, dar arbitrajul creează în continuare probleme. De aceată dată în Liga 2, acolo unde Juventus București și-a adjudecat deja primul loc, dar lupta pentru poziția secundă este una aprigă.

UTA Bătrâna Doamnă, Sepsi Sf. Gheorghe și CS Mioveni și FC Brașov se bat pentru al doilea loc ce permite promovarea directă. În finalul săptămânii trecute CS Mioveni a remizat la Brașov, dar echipa lui Florin Marin a acuzat la final arbitrajul. Nilă a marcat în minutul 30, dar reușita sa a fost anulată eronat pentru o poziție de ofsaid.

VIDEO CU GOLUL ANULAT


Argeșenii au decis să depună memorii la FRF și CCA, acuzând că sunt dezvantajați

"Urmare a ceea ce s-a întâmplat în ultima etapă de campionat, la meciul FC Braşov - CS Mioveni 0-0, conducerea clubului a trimis către FRF şi către Comisia Centrală a Arbitrilor memorii în care arată modul cum echipa a fost dezavantajată de arbitraj în acest meci, în care echipei noastre i s-a anulat un gol perfect valabil. Totodată conducerea clubului, în speţă preşedintele Consiliului Director Dumitru Olteanu şi preşedintele executiv Constantin Stancu au fost la Federaţia Română de Fotbal şi au purtat o discuţie cu secretarul general, Gabriel Bodescu, privind modul în care a fost dezavantajată de arbitraj în acest retur echipa CS Mioveni. De asemenea, conducerea clubului a solicitat FRF să acorde atenţie maximă la ultimele etape din campionat astfel încât toate echipele să-şi apere corect şansele pe teren. Am tras acest semnal de alarmă către Federaţia Română de Fotbal în speranţa că lucurile se vor îndrepta, iar cei care au greşit vor fi sancţionaţi. Menţionăm că am găsit deschidere totală din partea FRF şi disponibilitatea de a îndrepta lucrurile" e comunicatul publicat de CS Mioveni pe site-ul oficial al clubului.

CLASAMENTUL DIN LIGA 2