• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Suporterii Borussiei Monchengladbach sunt înfrățiți cu fanii lui ASU Poli Timișoara de mai mulți ani, iar nemții au vrut să-și arate susținerea pentru bănățeni inclusiv la meciul cu Barcelona (1-2), din UEFA Champions League. "La bine și la greu, cu Poli mereu", a fost mesajul afișat în peluza Borussiei Monchengladbach.

Fanii timișoreni au fost impresionați de gestul nemților: "Nordkurve Monchengladbach a ținut neapărat să cinstească prietenia cu Peluza Sud Timişoara într-un moment de maximă importanță pentru clubul german, o partidă de Champions League, cu una dintre cele mai bune echipe ale lumii în prezent", scrie pagina de facebook a celor de la ASU Poli.

De când sunt cele două galerii înfrățite? "Prietenia dintre cele două grupuri de suporteri a început în sezonul 2008/2009, moment în care Borussia Monchengladbach era proaspăt promovată în prima ligă germană, iar Poli evolua în Europa League", subliniază timișorenii.

În trecut, cei de la Monchengladbach au afișat mai multe mesaje de susținere pentru Poli, însă fanii nemți au ales să vândă inclusiv materiale promoționale cu formația din Banat, la intrarea în peluză.