• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Noul Petrolul are şanse imense de a juca meciurile din noul sezon, în care va juca în liga a patra, pe stadionul "Ilie Oană".

Proprietarul arenei prahovene, CSM Ploieşti, a anunţat că va face totul pentru ca Petrolul '52, clubul care continuă tradiţia Petrolului după falimentul din această vară al vechiului club, să joace pe arena pe care "găzarii" au scris istorie.

Ne-am gândit să facem un proiect de hotărâre ce va viza un parteneriat între CSM Ploieşti şi AS Petrolul ’52 prin care noi să le punem la dispoziţie stadionul în schimbul unui procent, care va fi stabilit de aleşii locali, din vânzarea de bilete, abonamente şi închiriere de loje. Totodată, vom propune şi o variantă cu tarife pentru închirierea stadionului. Vom face tot ce ţine de noi pentru a sprijini echipa oraşului, dar totul va depinde de decizia Consiliului Local Ploieşti”, susţine directorul CSM Ploieşti, Cezar Stoichiciu.

Cele două propuneri vor fi supuse votului în următoarea şedinţă de Consiliu Local.

"Găzarii" au anunţat preţuri la abonamente pentru sezonul din liga judeţeană de 105 lei, la peluze şi tribuna a II-a, 205 lei, la tribuna I şi tribuna 0, şi 405 lei, la loje.

Petrolul '52 va debuta în noua stagiune a ligii a patra pe terenul lui CS Păuleşti pe 20 august, însă "galben-albaştrii" speră în amânarea partidei din cauza întârzierii cu care au început pregătirile.

Petroliştii au efectuat primul antrenament abia lunea trecută, în faţa a peste 3 000 de suporteri, prezenţi pe "Ilie Oană".

Echipa pregătită de Octavian Grigore va juca, probabil, unicul amical din această vară sâmbătă, de la ora 10.00, pe terenul colegei de eşalon, CS Blejoi.