• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Continuă degringolada la Pandurii Tg. Jiu, fostă reprezentantă a României în cupele europene. Gorjenii au suferit a doua înfrângere consecutivă şi a treia în ultimele cinci etape din Liga 2, 0-1 cu Olimpia Satu Mare, pe teren propriu, iar antrenorul Adrian Iencsi (42 de ani) a fost demis, anunţă ProSport.

Fostul fundaş devine astfel al treilea tehnician care se desparte de Pandurii în acest sezon, după Ştefan Nanu, care a rezistat doar două săptămâni în perioada de pregătire, înainte de a pleca din cauza problemelor financiare, şi Mihai Teja, care a condus echipa doar în orima etapă.

În urma eşecului cu Olimpia, formaţia din Tg. Jiu se află pe locul 13 în liga a doua, cu doar 12 puncte în 10 etape. Primul loc retrogradabil, ocupat de UTA, este la doar 2 puncte în spate.

"Am decis, de comun acord cu Iencsi, să ne despărţim. Azi nu am văzut atitudine la echipă, nu am avut ocazii. Cel puţin pentru meciul de Cupă de la Reşiţa, de pregătirea echipei se va ocupa Marcel Ploaie (unul dintre secunzi - n.r.)", a declarat Marin Condescu, pentru Lig2.ro.

Schimbarea antrenorului a fost confirmată pentru sursa citată şi de administratorul special al clubului, Marin Golea.

În cele cinci meciuri disputate pe teren propriu în acest sezon, Pandurii Tg. Jiu a obţinut doar 2 puncte.