• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga: Barcelona - Eibar (marţi, 23:00, Digi Sport 2) şi Real Madrid - Betis (miercuri, 23:00, Digi Sport 2) 

Numele mari aduse de FCSB în această vară în ofensivă i-au anulat definitiv orice şansă de a juca lui Vlad Mihalcea. Astfel, tânărul jucător promovat de Mirel Rădoi a fost împrumutat în liga a doua, la Academica Clinceni.

Fotbalistul de 18 ani a fost iniţial trimis la ACS Poli, unde a şi jucat 18 minute, pe 15 iulie, în victoria pe care bănăţenii au obţinut-o în deplasare în faţa Concordiei Chiajna.

Cum Mihalcea nu a primit foarte multe şanse nici din partea lui Ionuţ Popa, vicecampioana a decis că un împrumut la Clinceni ar fi mai folositor pentru toată lumea.

De altfel, echipa din liga a doua a fost prima opţiune pentru Mihalcea, înainte de a se ajunge la un acord cu timişorenii, iar acum s-a revenit la ideea iniţială.

Vlad Mihalcea se poate inspira de la Daniel Benzar, care în precedentele două sezoane a evoluat sub formă de împrumut la Clinceni, iar acum s-a întors la FCSB şi a devenit rapid o variantă în rotaţia lui Nicolae Dică.

Fratele mai mic al lui Romario Benzar este una dintre revelaţiile începutului de sezon, reuşind deja să marcheze pentru roş-albaştri, în succesul cu 2-1 de pe terenul Concordiei Chiajna.

În cele două sezoane petrecute la FCSB, Mihalcea a avut doar 6 prezenţe în Liga 1, fără a reuşi să marcheze vreun gol.

Şi în acest sezon, meciurile din Liga 2 sunt transmise ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport