• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Farul - Rapid 0-1. În ziua în care echipa a revenit pe primul loc în Seria 1 a Ligii a 2-a grație victoriei de la Constanța, Rapid a achitat și datoria către Rhema Obed, iar acum are șanse mari să scape de depunctare.

57.000 de euro i-a plătit conducerea alb-vișiniilor mijlocașului englez, care a dat în judecată la FIFA clubul patronat de Valerii Moraru și a câștigat. Săptămâna trecută, forul mondial a trimis Federaţiei Române de Fotbal o somaţie în care a cerut penalizarea cu 6 puncte a grupării giuleştene.

La ședința de luni a Comitetului Executiv al FRF, rapidiștii au prezentat o înțelegere cu jucătorul și au fost păsuiți, primind un răgaz de 48 de ore pentru a acoperi datoria și a face dovada plății la FIFA. Acum, mai trebuie doar să trimită documentele la Zurich.

În acest moment, Rapid e lider în play-off-ul Seriei 1 a Ligii a 2-a, cu 40 de puncte, la două în fața principalei contracandidate la promovare, Dunărea Călărași și la 9 în fața Daciei Unirea Brăila. În cazul unei depunctări, promovarea pe prima scenă ar fi putut fi pusă serios în pericol. În Liga 1 urcă direct doar primele clasate din cele două serii ale eșalonului secund. Ocupantele locurilor 2 vor disputa un baraj între ele, urmând ca învingătoarea să joace încă un baraj, contra echipei de pe locul 12 din Liga 1.

Clasamentul play-off-ului din Seria 1 a Ligii 2