• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

FC Argeș și Hermannstadt au terminat la egalitate, scor 0-0, în cadrul rundei cu numărul 14 din Liga 2. La finalul jocului din Trivale, antrenorul Iordan Eftimie l-a ”pus” la zid pe Robert Grecu (19 ani). Antrenorul piteștenilor i-a reproșat faptul că a încasat două galbene într-un intervat de 20 de minute.

Robert Grecu se bucură de statul jucătorului U21 şi a fost trimis pe teren de Iordan Eftimie de nu mai puțin de nouă ori, dar a încheiat partida pe bancă sau la vestiar. În ultima partidă, de pe teren propriu, cu AFC Hermannstadt, a fost eliminat de arbitrul central după ce a văzut cartonașul galben de două ori în doar 20 de minute.

”Când ştii că ai un cartonaş galben, te fereşti ca dracul de tămâie să nu îl iei şi pe al doilea. Grecu a încasat foarte uşor cel de-al doilea galben. Face fault la centrul terenului şi ridică mâna sus. Nu mă mai duc să îl mai trag de tricou ca să fiu sigur că îmi dă galben. Lumea mă înjură pe mine pentru ce fac ei pe teren. Eu le spun să ia roşu? Am avut o discuţie şi cu Şerban după cele două cartonaşe roşii luate. Le-am explicat ce trebuie să facă, dar ce să le fac eu dacă ei aşa gândesc la momentul respectiv?“, a spus antrenorul Iordan Eftimie pentru Curierul zilei.

La polul opus se află fundaşul Costinel Tofan, lăudat de același tehnician. ”Joacă foarte bine de patru etape. Este titular şi nu am ce să-i reproşez. Este un copil de viitor. Jos pălăria pentru felul în care se dăruieşte pe teren. Fiecare are şansa lui, iar atunci când intră pe teren trebuie să demonstreze de ce este în stare. El a arătat şi a rămas titular“, a încheiat Iordan Eftimie.

Fotbalistul de 19 ani a fost primul transfer pe care Dică l-a realizat la FCSB. Nicolae Dică a fost cel care l-a adus pe Robert Grecu la FCSB, dar care a plecat la scurt timp cu destinația FC Viitorul. Nici aici nu s-a integrat și a fost cedat la FC Argeș (fosta echipă SCM Pitești).