• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Liga a II-a ne-a mai oferit un moment unic în acest final de sezon. Gloria Buzău a refuzat să joace meciul din penultima etapă a play-out-ului Seriei I, cu CS Balotești, în semn de protest pentru sancțiunile-record primite în această săptămână din partea FRF.

Buzoienii au primit suspendări ce însumează 14 ani și șase luni și amenzi în valoare de 213 000 de euro. Pedepsele fără precedent au fost acordate pentru trucarea a zece partide din sezonul trecut al ligii secunde, pentru a obține bani din pariuri.

Jucătorii lui Ion Viorel au intrat pe teren cu tricouri cu mesajele ”Dreptate pentru Buzău” şi ”Noi nu facem blaturi”, după care au urcat în tribună, îmbrăcaţi în respectivele tricouri. Fotbaliștii au afişat şi câteva bannere împotriva FRF.

Cei mai mulți dintre fotbaliști, suspendați de către Federație, nu puteau juca oricum acest meci.

Oaspeții şi arbitrii au așteptat la centrul terenului 15 minute, după care "centralul"a fluierat finalul jocului, astfel încât CS Baloteşti va câştiga meciul cu 3-0, la ”masa verde”.

Suspendat doi ani din fotbal, antrenorul Ion Viorel a afirmat însă că buzoienii se vor deplasa, săptămâna viitoare, la Pojorâta. Vor evolua în ultima etapă pentru a evita a doua neprezentare consecutivă, situație în care ar fi excluși din campionat.