• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Luceafărul Oradea are ambiții mari în viitorul sezon! Bihorenii au de gând să forțeze promovarea în Liga 1, însă lupta nu va fi ușoară: UTA și ASA Târgu Mureș își propun și ele revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

Din sezonul viitor, Luceafărul va fi antrenată de cuplul Cornel Țălnar - Florentin Petre. Primul antrenament în noua formulă este programat pentru luni, de la ora 17:00.

"Vom merge la Luceafărul Oradea, club cu mari pretenții. Vor să promoveze! Imediat după ce am terminat cu Brașov, am primit oferta. Sunt oameni acolo care vor să investească.

Îmi pare rău că un oraș așa mare nu are echipă în Liga 1. Autoritățile locale se vor implica în acest obiectiv", a spus fostul mijlocaș al lui Dinamo, la Digi Sport Matinal.

În vârstă de 41 de ani, Florentin Petre a mai fost secundul lui Țălnar și la FC Brașov. Cei doi s-au despărțit de ardeleni la finalul sezonului trecut, pe fondul problemelor financiare.

Fostul dinamovist și-a încheiat cariera de jucător în 2011, la Victoria Brănești.

Județul Bihor a avut ultima oară echipă în Liga 1 în sezonul 2003-2004. Atunci, FC Bihor Oradea, cu Ionuț Popa pe banca tehnică, a promovat în primul eșalon după un baraj cu Oțelul Galați, returul disputându-se cu peste 20.000 de oameni în tribune. Bihorenii au retrogradat însă după un singur an, iar între timp s-au și desființat.