• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

UTA este la o singură dublă de promovarea în Liga 1, după ce arădenii au reușit să o elimine sâmbătă pe Dunărea Călărași. Echipa lui Roland Nagy, care își propusese la începutul sezonului să evite retrogradarea în liga a treia, visează acum să se bată cu granzii României, înaintea dublei cu FC Voluntari.

Problema este că UTA nu poate evolua la Arad în Liga 1, stadionul "Motorul" fiind unul mic, care a fost omologat doar pentru al doilea eșalon. Cum arena pe care UTA a evoluat în ultimii ani este în construcție, urmând a fi gata doar în 2018, arădenii trebuie să plece din oraș, în cazul în care o vor elimina și pe Voluntari și vor ajunge în Liga 1.

Astfel, șefii celor de la UTA au de gând să joace pe Cluj Arena, dacă vor izbuti promovarea. Sigur, varianta cea mai accesibilă era Timișoara, însă rivalitatea uriașă între arădeni și gruparea de pe Bega a determinat-o pe UTA să aleagă varianta Cluj Arena.

Universitatea Cluj a retrogradat sâmbătă în liga a treia și sunt șanse mari ca ardelenii să nu mai continue în actuala formulă. În aceste condiții, UTA poate fi singura echipă care ar juca pe Cluj Arena, în sezonul următor.

FC Voluntari - UTA este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, miercuri, ora 18:30. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

30.201 locuri are Cluj Arena