• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

UTA are probleme cu oamenii legii. Poliţiştii Direcţiei Generale Anticorupţie, coordonaţi de procurori de pe lângă Parchetul Tribunalului Arad, au descins la sediul clubului din Arad.

Potrivit prosport.ro, procurorii ar fi fost sesizaţi de rivala celor de la UTA din bătălia pentru promovare, Sepsi Sfântu Gheorghe, care ar fi acuzat că arădenii i-ar fi motivat financiar pe cei de la Foresta Suceava înaintea partidei directe cu trupa din Covasna.

Cei de la UTA i-ar fi contactat pe suceveni la Mogoşoaia, unde Foresta a fost cazată înaintea partidei cu CS Afumaţi. Meciul din Ilfov a precedat jocul dintre suceveni şi Sepsi Sfântu Gheorghe, câştigat cu 4-2 de echipa care avea să promoveze direct în Liga 1, pentru prima oară în istorie.

Finanţatorul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, insinuase acest lucru înaintea partidei cu Foresta.

"Ştim că Foresta Suceava s-a pregătit extraordinar de bine, de exemplu faţă de săptămâna trecută, când nu a făcut niciun antrenament şi s-au dus la Afumaţi în ultima zi. Sunt nişte zvonuri, dar zvonuri adevărate, la Suceava au apărut banii de undeva că au reuşit să intre în cantonament. Nu e nicio problemă, noi toate meciurile le jucăm pe teren şi încercăm să venim cu valoarea", afirmase Dioszegi, care a negat acum că Sepsi ar fi depus plângere la adresa celor de la UTA.

Arădenii au pierdut pentru al doilea an consecutiv barajul de promovare în prima ligă, contra luI ACS Poli Timişoara, şi vor juca şi sezonul viitor în liga secundă.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT