• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Rapid, FC Argeș, FC Bihor, Gloria Bistrița, Sportul sau FC Național sunt doar câteva dintre cluburile de tradiție care au dispărut din fotbalul românesc. Acum va veni și rândul celor de la FC Brașov, club care nu se va mai înscrie în ediția viitoare de campionat, din Liga 2.

Abandonată de toată lumea, FC Brașov are datorii uriașe, de ordinul milioanelor de euro, iar unii dintre jucători nu au văzut niciun ban tot sezonul. De altfel, pe 20 septembrie va fi pronunțat falimentul clubului fondat acum 81 de ani.

Ultimul meci al Brașovului a fost partida cu Luceafărul Oradea, scor 1-1. Echipa condusă de Cornel Țălnar, aflată la un moment dat în lupta pentru promovare, a încheiat pe locul 6, cu 56 de puncte.

"80 de ani de istorie nu-i veți îngropa / Steagu' prin noi va continua", a fost bannerul afișat de galeria Brașovului, la ultimul meci de pe teren propriu.

De-a lungul timpului, la FC Brașov au evoluat nume cunoscute din fotbalul românesc, precum Robert Ilyeș, Mugurel Buga, Marian Ivan, Daniel Isăilă sau Mihai Stere.

Sursa: facebook.com/fcbrasovofficial