• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Giuleștenii au terminat vacanța de iarnă pentru că luni, 11 ianuarie, este programată reunirea echipei. Dan Alexa va avea parte la prima întâlnire cu elevii săi din 2016 și de ceva noutăți, dar campania de achiziții a Rapidului este în continuare deschisă.

Oficialii clubului de lângă Podul Grant vor să-i formeze lui Alexa un lot competitiv, capabil să obțină revenirea în Liga 1, acesta fiind obiectivul primordial al grupării vișinii. Tocmai de aceea, pe lista de achiziții a bucureștenilor se află și Edu Oriol.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Mijlocașul spaniol, în vârstă de 29 de ani, este curtat asiduu de către șefii Rapidului, care-și doresc ca acesta să revină cât mai curând în Giulești. Spaniolul a promis că va da un răspuns concret cel mai târziu marți, 12 ianuarie, fiind atras și de noul proiect propus de finanțatorul Valerii Moraru, care vrea să listeze clubul la bursă.

Edu Oriol, alături de fratele său geamăn Joan Oriol, a mai jucat la Rapid o jumătate de an, în a doua parte a sezonului trecut (ianuarie - iulie 2015). La finalul sezonului, contractele celor doi au expirat. În timp ce Joan Oriol s-a întors în Spania, dar în ”Segunda”, Edu a rămas liber de contract până acum, când se gândește că poate e bine să revină la Rapid.

14 meciuri a bifat Edu Oriol în tricoul Rapidului, formație pentru care a înscris și două goluri.

13 meciuri a bifat Joan Oriol în sezonul trecut al Ligii 1, în tricoul Rapidului