• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Monaco nu va accepta oferta de 180 de milioane de euro a Realului pentru Mbappe. Celebrul Lequipe a aflat că oficialii monegasci i-au cerut lui Perez să mărească suma oferită. Astfel, francezul va ajunge la Real, doar dacă în schimbul lui vor fi plătite 200 de milioane de euro.

Zilele trecute toată presa din Vest a scris despre faptul că Real şi Monaco au bătut palma pentru 161 de milioane de lire, aproximativ 180 de milioane de euro. Clubul din Hexagon a negat la câteva ore informaţia, iar Lequipe a aflat care sunt pretenţiile reale ale şefilor lui Monaco. "Preţul adevărat al lui Mbappe", notează celebrul ziar pe prima pagină, explicând faptul că formaţia campioană a Franţei va lua în calcul doar o ofertă de 200 de milioane de euro.

Monaco a reuşit deja în această vară să obţină sume impresionante de pe urma jucătorilor cedaţi. În total, Mendy şi Bernardo Silva (Manchester City) şi Bakayoko (Chelsea) au adus în conturile clubului 150 de milioane de euro.