• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ciprian Tătăruşanu va avea viaţă grea sâmbătă, pe Parc des Princes, dacă se va afla în poarta lui Nantes. Antrenorul "canarilor", Claudio Ranieri, a glumit pe seama tacticii ultradefensive pe care intenţionează să o folosească împotriva lui PSG.

Întrebat dacă Nantes trebuie să parcheze autobuzul pe stadionul lui PSG pentru a obţine un punct, Ranieri a răspuns zâmbind: "Voi parca două autobuze".

Când France Football i-a amintit că Montpellier a smuls o remiză albă cu PSG folosind cinci fundaşi, italianul a replicat în aceeaşi notă: "Poate voi juca şi eu cu cinci fundaşi".

"Vreau să văd echipa mea păstrându-şi calmul, determinată şi făcând un meci bun. Altfel, ştiu că putem pierde. Trebuie să rămânem pe linia pe care am arătat-o până acum, să fim compacţi şi atenţi. După aceea, dacă unul din jucătorii lor mari inventează ceva, felicitări", a declarat antrenorul revelaţiei din Ligue 1, aflată pe locul 5 după 12 etape, cu 23 de puncte.

Ranieri (66 de ani) a reamintit că a folosit diferite sisteme de joc în cariera sa. "Am cucerit Cupa Regelui în Spania cu o aşezare 3-4-3. Cunosc toate sistemele", a spus antrenorul, referindu-se la câştigarea acestui trofeu cu Valencia, în 1999, când printre titulari era şi românul Adrian Ilie.

Claudio Ranieri e convins că PSG va deveni campioană şi poate câştiga şi Liga Campionilor în acest sezon.

Ciprian Tătăruşanu a ratat meciul amical de marţi, România - Olanda, din cauza unor dureri de spate.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT