• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Mario Balotelli va efectua astăzi vizita medicală la Nice, care speră să-l transfere pe atacantul italian chiar în ultima zi a perioadei de transferuri.

"Balotelli o va efectua pentru noi cu scopul de a câştiga timp. Dacă situaţia se clarifică, în cursul zilei, atunci lucrurile se vor aranja. Dacă nu ne înţelegem cu Liverpool, atunci vom vedea ce va urma", a declarat pentru L'Equipe un oficial al clubului francez.

Nice ar prefera un transfer definitiv al atacantului în vârstă de 26 de ani, însă există şi varianta unui împrumut pentru un an fără opţiune de cumpărare. În acest caz, o parte din salariul lui Balotelli va fi plătit în continuare de Liverpool, unde italianul câştigă şase milioane de euro pe sezon.

Mario Balotelli a fost cumpărat de Liverpool cu aproape 25 de milioane de euro de la AC Milan în 2014, iar în sezonul trecut a fost împrumutat chiar la Milan, pentru care a jucat 20 de meciuri şi a înscris un singur gol.

Italianul a jucat pentru "cormorani" 16 meciuri în Premier League şi a marcat doar o dată.