• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Edinson Cavani s-a enervat teribil în meciul dintre PSG şi Olympique Lyon (2-0), după momentul în care Dani Alves nu i-a lăsat mingea să execute o lovitură liberă şi i-a oferit-o lui Neymar, pentru ca acesta să îşi încerce norocul.

Jurnalistul de la France Footbal, Xavier Barret, a anunţat că, la 20 de minute după finalul partidei, "El Matador" a părăsit stadionul, evitând zona mixtă, acolo unde jucătorii oferă declaraţii.

Astfel, Cavani a plecat direct în parcare, pentru a conduce spre casă, fiind clar indispus după "contrele" avute pe teren cu Neymar şi Alves.

De partea cealaltă, pe Twitter umblă zvonul că Neymar i-a dat azi "unfollow" pe Instagram lui Cavani, ceea ce înseamnă că nu mai urmăreşte activitatea acestuia pe reţeaua de socializare. De partea cealaltă, Cavani îl "urmăreşte" încă pe colegul său brazilian.

Înaintea unei lovituri libere, Dani Alves i-a luat mingea uruguayanului şi i-a oferit-o conaţionalului său pentru a o executa, spre nemulţumirea "Matadorului".

"Am luat mingea pentru a executa eu lovitura liberă, pentru că am marcat deja câteva goluri şi aveam încredere că pot repeta isprava. După aceea, Neymar a luat mingea pentru a înscrie, dar din păcate nu a putut.

E cel mai puţin important, pentru că la final, echipa este peste fiecare în parte. Există momente în care ai foarte mare încredere şi vrei să îţi asumi responsabilitatea", a spus Alves, pentru brazilienii de la SportTV.

9 goluri şi două pase decisive şi-a trecut în cont Cavani în toate competiţiile acestui sezon.

De partea cealaltă, Neymar a înscris de 5 ori, dar a oferit şi 5 assist-uri în primele lui 5 meciuri pentru PSG.

Cu un gol şi un assist se poate lăuda Dani Alves în acest sezon.