• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Înainte de confruntarea cu Bayern Munchen din cadrul grupelor UEFA Champions League, Unai Emery spune că cei mai calificați jucători pentru executarea loviturilor de la 11 metri rămân Cavani și Neymar.

PSG a remizat, 0-0, pe terenul lui Montpellier în ultima etapă din Ligue 1 și acum se pregătește pentru meciul de miercuri seară cu Bayern Munchen din cadrul grupelor UEFA Champions League. Tehnicianul Unai Emery spune că echipa sa se află în fața unui examen de maturitate care să demonstreze nivelul la care este capabilă să joace.

”Ne vom confrunta cu o echipă minunată, cu o istorie extraordinară în această competiție și mai ales cu o echipă care vrea să câștige Liga Campionilor. Aceasta este oportunitatea noastră să demonstrăm ce echipă am devenit în ziua de astăzi. Chiar dorim să jucăm împotriva celor mai puternice echipe. După antrenamentul de luni am stabilit lotul de douăzeci de jucători. Și dintre ei mă bazez și pe Neymar și pe Di Maria.

Pastore continuă să lucreze cu fizioterapeutul, dar am încredere în personalul medical al clubului că îl va recupera în cel mai scurt timp posibil. Lucrăm să folosim un sistem de joc cu trei la mijloc, este clar că vom avea un avantaj în posesia mingii. Trebuie să lucrăm și să fim atenți. Sistemul 4-3-3 este un sistem clar în cazul nostru, dar poate la meciul cu Bayern vom alinia un 4-2-3-1.Astăzi avem mai mulți inamici în fotbal odată cu această campanie de achiziții din vară. Celelalte cluburi văd că avem o echipă destul de competitivă”, a spus Unai Emery cu vedere la întâlnirea de miercuri seară.

Unai Emery a spus că are așteptări mari de la Neymar Jr. și de la Edinson Cavani în soluționarea problemelor generate de loviturile de pedeapsă. ”Mulți jucători sunt calificați să execute loviturile de la 11 metri. Și mulți pot face asta la PSG. Dar jucătorii cei mai pregătiți pentru aceste lovituri, după părerea mea, sunt Neymar și Cavani. Vreau ca acești doi jucători să-și asume această responsabilitate”, a încheiat Unai Emery.