• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Angel Di Maria ar putea să se întoarcă în Premier League în pauza competiţională din iarnă. Acesta are un sezon mediocru la PSG şi ar putea ajunge pe Stamford Bridge pentru o sumă de 39 de milioane de euro.

Trupa din capitala Franţei pare să fi renunţat la visul de a se încununa "Regina Europei" după plecarea lui Ibrahimovic. Cel puţin pentru moment, la Paris fiind nevoie de o reconstrucţie. Astfel, după ce a renunţat la David Luiz, plecat în toamnă la Chelsea, oficialii de pe Parc des Princes sunt aproape să se despartă de o altă mare vedetă. Destinaţia va fi, se pare, aceeaşi: clubul lui Abramovich.

Adus de la United pentru o sumă de peste 50 de milioane de euro, în 2015, Di Maria a avut un sezon exclent. A marcat 10 goluri în toate competiţiile, dar mai ales a fost creierul care coordona ofensiva lui Blanc.

Acum, argentinianul pare de nerecunoscut, fiind mult sub nivelul arătat sezonul trecut, iar oficialii lui PSG par să fie dispuşi să renunţe la el pentru o sumă mult mai mică: 39 de milioane de euro.

"Di Maria îşi doreşte să plece de la PSG cât mai curând posibil. Inima lui e legată deja de Chelsea, de când a auzit că albaştrii îl doresc. Transferul ar putea fi făcut în cel mai scurt timp, imediat ce părţile se pun de acord", a declarat un apropiat al jucătorului pentru soccer-rumours.com.

Venirea lui Di Maria îi va oferi lui Conte soluţii ofensive, Chelsea urmând a avea una dintre cele mai tari linii de atac din Premier League: Willian, Hazard şi Di Maria, în spatele unui Diego Costa aflat în formă extraordinară.

Fără Di Maria, accidentat, PSG s-a impus aseară pe terenul lui Nancy, scor 2-1, în direct la Digi Sport. Campioana Franţei e doar pe locul secund în Ligue 1, la patru puncte distanţă de liderul surprinzător, Nice.