• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

După victoria cu 4-1 împotriva echipei lui Tătăruşanu, Cavani a vorbit despre jucătorul desemnat să bată penaltyurile la PSG. Uruguayanul s-a recunoscut "învins" în raport cu Neymar, menţionând că brazilianul este cel însărcinat să execute loviturile de la 11 metri.

Neînţelegerile dintre cei doi fotbalişti sud-americani sunt extrem de cunoscute; ele au devenit un subiect după ce Cavani a refuzat să-l lase pe Neymar să execute un penalty, în meciul de campionat cu Olympique Lyon, pe care PSG l-a câştigat cu 2-0 pe teren propriu. În cele din urmă, uruguayanul a fost cel care a tras, însă execuţia sa a fost apărată de portarul lui OL, Anthony Lopes.

La o zi după partida cu Lyon, L'Equipe a scris că cele două staruri de pe Parc des Princes au fost foarte aproape să se ia la bătaie și doar căpitanul Thiago Silva a făcut ca acest lucru să nu se întâmple. În plus, cotidianul francez a anunțat chiar că este posibil ca unul dintre cei doi să plece din capitala Franţei în următoarea perioadă de transferuri.

Întrebat pe marginea subiectului la finalul partidei cu Nantes, de aseară, când a reuşit o dublă, Cavani a vorbit deschis. A recunoscut că Neymar va executa loviturile de la 11 metri şi a vorbit despre relaţia dintre el şi fostul star al Barcelonei.

"Neymar va bate următorul penalty", a dezvăluit Cavani după partida cu Nantes, pentru ca apoi, întrebat despre relaţia avută cu starul brazilian, să spună: "Este un jucător de mare succes, care ştie să facă faţă excelent presiunii. Nu trebuie să fim prieteni, însă fiţi convinşi că atunci când suntem pe teren facem totul pentru a câştiga. Ne susţinem, ne ajutăm, în timpul fiecărui meci".