• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Nasser Al-Khelaifi a făcut în această vară cele mai scumpe două transferuri din istorie, aducându-i la PSG pe Neymar şi Mbappe. Omul cu banii de la vicecampioana Franţei încearcă să aducă şi unul dintre antrenorii de top ai lumii: pe Arsene Wenger.

Unai Emery este fără îndoială un tehnician de valoare, însă în sezonul trecut PSG a scăpat titlul din mână şi a fost eliminată din nou prematur din Champions League. Mai mult, răsturnarea incredibilă de scor pe care a reuşit-o Barcelona i-a fost imputată antrenorului, care în această stagiune are un ultimatum. Dacă nu va reuşi să facă performanţă pe banca formaţiei din Hexagon, spaniolul va fi înlocuit.

Deja în presa din Franţa s-a vorbit despre posibili succesori încă din această vară, însă cel la care visează Al-Khelaifi e Arsene Wenger, atât de contestat în ultima perioadă la Arsenal. Chiar dacă şi-a prelungit contractul cu "tunarii", există şanse importante ca tehnicianul de 67 de ani să ajungă din vară la PSG.

"Wenger a confirmat că au existat contacte între el şi Al-Khelaifi", notează le10sport.com, care scrie că din sezonul viitor francezul are şanse să ajungă pe banca lui PSG: "Trebuie să îşi încheie frumoasa poveste cu "tunarii" şi va dori să se retragă din fotbal scriind unul dintre cele mai frumoase capitole ale carierei: pe banca unei echipe de top din Ligue 1".