• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Nabil Fekir a devenit un adevărat idol pentru suporterii lui Lyon! După ce a marcat în derby-ul cu Saint-Etienne și i-a provocat pe fanii "verzilor", care au intrat pe teren, Fekir a intrat definitiv în inima fanilor lui Lyon.

Suporterii i-au pregătit o "coregrafie" specială la partida cu Montpellier, transmisă de Digi Sport. O sumedenie de tricouri cu numele lui Fekir au apărut în peluza lui Lyon, fanii imitându-l, astfel, pe vârful de 24 de ani, care a făcut un gest similar după ce punctase cu Saint-Etienne, meci câștigat clar de echipa sa, 5-0.

Nu doar Fekir și-a dat jos tricoul pentru a-l arăta rivalilor. La fel au procedat Lionel Messi, Cristiano Ronaldo și Mauro Icardi, în Real Madrid - Barcelona (sezonul trecut), Barcelona - Real Madrid (Supercupa Spaniei din acest sezon) și, respectiv, Inter - Milan 3-2 (actualul sezon), cu mențiunea că ultimul a făcut respectivul gest în fața propriilor susținători.

Atitudinea lui Fekir i-a scos din minți pe fanii ”verzilor” şi 20 dintre ei au pătruns pe suprafața de joc. Arbitrul Clement Turpin a oprit partida, iar jucătorii lui OL au plecat imediat la vestiare, ei fiind urmați, peste câteva minute, și de cei ai lui ASSE.

După aproximativ 30 de minute, partida s-a reluat, fără ca nimic important să se mai întâmple.