• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

La o zi după ce AS Monaco a învins-o pe Toulouse, în prima etapă a noului sezon din Ligue 1, Kylian Mbappe a zburat la Manchester, pentru un eveniment promoțional.

Acolo, atacantul francez de 18 ani s-a întâlnit cu unul dintre jucătorii lui City, Leroy Sane, iar cei doi s-au fotografiat, iar poza a fost publicată de ambii fotbaliști pe conturile lor de Twitter.

Acest lucru i-a făcut pe mulți să speculeze pe marginea unui posibil transfer al tânărului atacant francez la Manchester City, mai ales că, în ultima perioadă, presa din Marea Britanie a scris despre posibilitatea ca ”cetățenii” să intre în cursa pentru Mbappe.

Zonurile au fost alimentate inclusiv de o declarație a lui Pep Guardiola, în momentul în care echipa sa se afla în cantonament, în Statele Unite.

Jucătorul este în continuare la Monaco, dar orice se poate întâmpla. Noi încă ne uităm după alți jucători, pe care să-i transferăm. Tot timpul încercăm să aducem cei mai buni jucători. Real Madrid nu poate oferi mai mult decât putem oferi și noi”, spunea, luna trecută, managerul lui City.

Pe seama speculațiilor făcute pe Internet de fanii echipei pregătite de Guardiola s-a amuzat Benjamin Mendy. Fundașul stânga transferat de clubul din Manchester chiar de la AS Monaco în această vară a postat un GIF, alături de mesajul: ”Fanii lui City acum”.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT