• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Kylian Mbappe a vorbit despre relaţia pe care o are cu Neymar. Cei doi au valorat împreună peste 400 de milioane de euro, iar starul PSG-ului susţine că brazilianul de 25 de ani l-a ajutat enorm de la sosirea pe Parc des Princes.

"Neymar m-a ajutat să mă integrez. Am fost sub protecţia lui. S-a comportat cu mine ca un frate mai mare. Să am alături un jucător ca el mă ajută în fiecare zi.

Suntem foarte fericiţi să îl avem lângă noi", a spus Mbappe, într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al clubului.

Edinson Cavani a marcat 147 de goluri pentru liderul din Hexagon, în toate competiţiile, şi se află la nouă reuşite de Zlatan Ibrahimovic, cel care deţine recordul echipei.

"Cred că el este jucătorul perfect pentru profilul meu şi al lui Neymar. E foarte mobil şi are multă calitate. E aproape să bată recordul de goluri al clubului. Este o persoană bună şi unul dintre cei mai mari atacanţi din lume", a mai adăugat Mbappe.

Kylian Mbappe (18 ani) - a marcat 6 goluri şi a oferit 6 pase decisive, în acest sezon

Neymar (25 de ani) - a înscris 11 goluri şi a pasat decisiv de 9 ori, în 12 meciuri

Edinson Cavani (30 de ani) - 17 goluri şi două assist-uri şi-a trecut în cont uruguayanul în 16 dispute