• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

După Ousmane Dembele, Barcelona încearcă să mai realizeze un transfer important în ultimele trei zile de mercato, dar, în același timp, și-a propus să-i cedeze și pe jucătorii care au puține șanse să fie titulari în noul sezon și în schimbul cărora ar putea obține sume importante.

Este vorba despre Andre Gomes și Arda Turan, jucători cărora agentul Jorge Mendes încearcă să le găsească noi cluburi. După ce varianta împrumutului la Galatasaray a picat, mijlocașul turc ar putea ajunge la AS Monaco, un club cu care impresarul portughez care îi reprezintă și pe Cristiano Ronaldo și Jose Mourinho se află în relații foarte bune.

Potrivit El Mundo Deportivo, Monaco este o opțiune interesantă atât pentru catalani, cât și pentru jucător, iar mutarea ar putea să se facă până vineri, atunci când se va închide fereastra de transferuri din această vară. Sursa citată nu precizează însă și suma pentru care transferul ar putea fi perfectat.

În cazul lui Andre Gomes, Jorge Mendes a precizat că șansele ca acesta să ajungă la Juventus au scăzut. Cu toate acestea, cei de la Barcelona speră în continuare ca agentul să-i găsească mijlocașului portughez o nouă echipă, iar ei să obțină în schimbul său în jur de 35-40 de milioane de euro.

Andre Gomes și Arda Turan se află pe acea listă de zece jucători de care Barcelona și-a propus să scape în ultimele zile de mercato. Până acum, doar Sergi Samper și-a găsit echipă, el fiind împrumutat la Las Palmas.

PROGRAMUL CANELELOR DIGI SPORT