• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Atacantul Moussa Diaby (18 ani), internaţional de juniori, a semnat primul său contract profesionist cu PSG. El şi-a pus semnătura pe un contract valabil până în 2020 şi are planuri mari pentru viitor.

Informaţia a fost oferită de presa franceză de câteva zile, însă abia de azi a devenit oficial, mijlocaşul de bandă semnând cu echipa mare.

"E o mare plăcere şi sper ca acest pas să fie doar începutul. Clubul are încredere în tinerele talente, iar Antero Henrique (n.r.directorul sportiv) şi Maxwell deja m-au felicitat şi m-au încurajat. Ţelul meu e să ajung să joc constant pentru echipa mare. Ştiu că e un drum lung şi că am mult de muncit, dar am încredere", a spus puştiul la microfonul PSG TV.

Născut la Paris în 1999, Diaby a evoluat în sezonul trecut pentru satelitul lui PSG în 11 meciuri din UEFA Youth League, Liga Campionilor rezervată echipelor de juniori, marcând patru goluri.

În stagiunea 2016/2017, acesta a jucat, de asemenea, pentru echipa din capitala Franței în UEFA Youth League, marcând trei goluri în șapte meciuri.

De-a lungul ultimilor ani, pe lângă jucătorii pe care a cheltuit sume exorbitante, PSG a mizat și pe tineri din propriile grupe de juniori, promovând în echipa mare jucători precum Adrien Rabiot, Alphonse Areola sau Presnel Kimpembe.