• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ciprian Tătărușanu a facut un meci mare la prima apariție în tricoul lui Nantes, dar echipa sa nu a putut evita înfrangerea. ”Canarii” au pierdut acasă, 0-1 cu Marseille, în urma unui gol încasat pe final și au zero puncte după primele două etape.

Titularizat de Claudio Ranieri pentru prima oară, Ciprian Tătărușanu s-a remarcat imediat pe La Beaujoire - a scos spectaculos reluarea lui Thauvin din minutul 7. Portarul roman a repetat parada și în minutul 34 la executia lui Germain.

Canarii au pus in pericol poarta lui Marseille abia dupa o ora de joc, dar Mandanda a respins sutul lui Diego Carlos, din minutul 59.

Tătărușanu a fost imbatabil și la sutul lui Lopez, în minutul 75, și la cel al lui Thauvin, din minutul 80, însă a avut ghinion pe final. Ocampos a marcat după o minge bâlbâită în careu, chiar dacă goalkeeper-ul român s-a opus din răsputeri, în minutul 87.

Trupa lui Ranieri putea egala imediat, dar mingea trimisă de Sala a întâlnit transversala, în minutul 89.

Victorie la limită pentru Marseille care are punctaj maxim după primele două runde.

Echipele:

Nantes: Tătărușanu - Awaziem, D. Carlos, Pallois, Djidji - Kacaniklic (Iloki, 25), Rongier (Moutoussamy, 12), A. Toure, L. Lima - Bammou (Thomason, 20), Sala.
Antrenor: Claudio Ranieri.

Marseille: Mandanda - H. Sakai, Rami, Rolando, Evra - M. Lopez (Cabella, 86), L. Gustavo, Zambo Anguissa (Sanson, 86) - Thauvin, Germain, Njie (Ocampos, 61).
Antrenor: Rudi Garcia.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT