• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Transferul lui Neymar se dovedește încă de la început unul extrem de avantajos pentru PSG. Dacă pe plan sportiv s-a descurcat excelent la prima apariție, cu un gol și o pasă decisivă în victoria cu 3-0 de pe terenul lui Guingamp (VIDEO), lucrurile se mișcă foarte bine și pe plan economic. Într-o singură zi, parizienii au vândut 10.000 de tricouri cu vedeta braziliană.

1,53 milioane de euro a încasat PSG doar în prima zi din vânzarea celor 10.000 de tricouri cu Neymar, fiecare cu prețul de 153 de euro în magazinul oficial și pe site-ul clubului.

Distanța față de locul al doilea de la PSG în privința vânzărilor de tricouri este imensă. Angel Di Maria, fostul jucător al lui Real Madrid, care acum e dorit cu ardoare de Barcelona, a vândut 10.000 de tricouri în doi ani!

Cu un asemenea start, Neymar calcă cu succes pe urmele lui Zlatan Ibrahimovic și Ronaldinho, precedentele mega-vedete de la PSG. Cavani, Di Maria, Verratti sau Lucas Moura sunt, fără îndoială, jucători de top, dar fără un asemenea impact asupra publicului.

Al doilea meci al lui Neymar la PSG va reprezenta și debutul său în fața publicului de pe Parc des Princes. PSG - Toulouse se joacă duminică, 20 august, de la ora 22:00. Partida va fi transmisă ÎN PREMIERĂ pe Digi Sport 4, de la 23:45.