• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Olympique Marseille - PSG 2-2. Neymar și-a ieșit din minți pe finalul meciului de pe Velodrome, după ce a fost faultat constant de adversari. A primit două ”galbene” în două minute și a fost eliminat.

Starul de 25 de ani și-a explicat ieșirea nervoasă avută și l-a taxat și pe arbitrul partidei pentru deciziile luate.

"Am petrecut tot meciul lovit până am ajuns la limită. Am semne pe tot corpul. A fost o lovitură după care am încercat să joc mai departe, deși am fost faultat clar. M-a enervat lovitura primită din spate.

Arbitrul a făcut ce a vrut el, anume m-a eliminat pe mine ca să pară mai presus decât jucătorii”, a spus Neymar, pentru Esporte Interativo.

După ce a fost de departe cel mai faultat om al partidei, sud-americanul și-a ieșit din minți și în minutul 87 a lovit cu capul în figură un adversar.

Chiar dacă a fost lipsit de intensitate, gestul a fost considerat nesportiv de arbitrul partidei, care i-a acordat al doilea galben în două minute și l-a trimis la cabine.