• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

PSG este foarte aproape să-l transfere pe Neymar de la Barcelona, iar unul dintre jucătorii formației franceze a lăsat de înțeles că acesta este doar începutul. Belgianul Thomas Meunier e de părere că clubul parizian va deveni unul mult mai atractiv decât Barcelona și, în viitor, marii jucători vor alege să vină pe ”Parc des Princes” decât pe ”Camp Nou”.

Dacă clubul continuă să crească în acest mod, băieții nu își vor mai dori să meargă la Barcelona în loc de PSG. Cred că există în continuare o șansă să progresăm, mai ales în privința consistenței. Dar, având în vedere nivelul echipei, nu sunt multe altele”, a declarat fundașul dreapta de 25 de ani pentru Goal.com.

Trebuie să construim în jurul a ceea ce avem. Clubul este foarte nerăbdător și se spune că Champions League este prioritatea. Există ambiție și asta înseamnă că vom atrage jucători pentru a câștiga competiția”, adăugat acesta, precizând că nu o vede pe PSG favorită nici în acest an la câștigarea Ligii Campionilor. Mai mult decât atât, el a spus că ar fi mulțumit și cu o calificare în semifinale.

Aș putea paria 10.000 de euro pe cine va câștiga campionatul, dar n-aș pune nici măcar un euro pe cine va câștiga Champions League. Sunt prea multe criterii de care să ții cont atunci când joci împotriva unor echipe cu atâta experiență.

Cred că încă nu a venit timpul nostru. Dacă echipa va ajunge printre primele patru, va fi bine. Nu suntem la Barcelona unde jucători vin din La Masia și toată lumea îi știe perfect”, a mai spus Thomas Meunier, care a recunoscut că la PSG nu există mentalitatea regăsită la Real Madrid sau Barcelona și a spus că clubul nu se consideră încă un ”gigant”.

Au existat multe schimbări la nivel managerial. Trebuie să avem stabilitate. Dacă vom reuși să păstrăm același staff, același antrenor, va fi ușor”, a mai spus Meunier.

După ce, în sezonul trecut, s-a luptat cu Serge Aurier pentru un loc de titular în partea dreaptă a apărării, belgianul are acum un nou concurent - Dani Alves.

Meciurile din Ligue 1 vor putea fi urmărite ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport și în sezonul următor.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT