• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Unai Emery nu va putea conta pe Neymar în următorul meci de campionat al lui PSG. Cel mai scump jucător din lume nu se va afla pe teren împotriva lui Montpellier, întrucât a suferit o ușoară accidentare la picior, iar antrenorul parizienilor nu vrea să-și asume niciun risc, înaintea partidei cu Bayern din Liga Campionilor.

Meciul Montpellier - PSG va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, sâmbătă, de la 18:00.

Neymar nu va fi singurul absent al lui Paris Saint-Germain, la meciul din sudul Franței. Vicecampioana din Ligue 1 nu-l va avea la dispoziție nici pe Angel Di Maria. În aceste condiții, Unai Emery i-ar putea folosi în atac pe Draxler, Mbappe și Cavani.

Nu este însă exclus ca această accidentare invocată să fie de fapt una fictivă, iar ea să mascheze o eventuală sancțiune a brazilianului, după ceea ce s-a întâmplat la ultima partidă, cea câștigată cu 2-0 în fața lui Lyon, atunci când acesta s-a contrat chiar pe teren cu Edinson Cavani.

Neymar va reveni însă mai mult ca sigur în primul 11 al parizienilor la meciul cu Bayern Munchen, de săptămâna viitoare, din UEFA Champions League, programat miercuri, pe Parc des Princes.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT