• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Neymar a ratat ultimul meci al lui PSG din Ligue 1, victoria cu 5-0 de la Angers, după ce nu a fost inclus în lot de Unai Emery. Oficial, absența sa ar fi fost cauzată de o problemă medicală.

Neymar a avut o mică durere musculară și nu s-a simțit bine dimineață. Am vorbit cu doctorii și cu el și am decis că e mai bine să rămână la Paris”, afirma Unai Emery în ziua în care jucătorii săi au făcut deplasarea la Angers.

Catalanii de la Sport susțin însă că brazilianul nu a dorit pur și simplu să facă deplasarea.

Ligue 1 nu îl mai motivează pe Neymar Jr. și, pentru prima dată în cariera sa, brazilianul a luat decizia de a face doar ceea ce își dorește”, notează Sport.es.

Dezvăluirile catalanilor se leagă de faptul că Neymar, ajuns la echipa națională, s-a antrenat normal și i-a surprins pe medicii brazilieni cu forma sa foarte bun. Inclusiv medicul Rodrigo Lasmar a precizat în conferința de presă că starul lui PSG nu a arătat că ar avea o problemă care l-ar împiedicat să joace în amicalul cu Japonia.

Nu același lucru l-a spus și despre decarul lui Liverpool, Philippe Coutinho, jucător dorit atât de Barcelona, cât și de PSG. Acesta s-ar putea să rateze meciul cu Japonia, după ce nu a ieșit deloc pe teren și s-a pregătit doar în sală. Coutinho ar putea reveni însă pe teren în următorul joc al Brazliei, cel cu Anglia.

În ceea ce îl privește pe Neymar, presa din Europa de Vest am scris de mai multe ori despre faptul că brazilianul nu se înțelege deloc cu antrenorul său de la Paris, Unai Emery.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT