• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Olympique Marseille are un nou început de sezon extrem de modest și probabil că nu își face mari speranțe în lupta pentru un loc de Europa, după ce în ediția trecută de campionat s-a luptat chiar pentru salvarea de la retrogradare.

Totuși, fanii lui Marseille ar putea avea motive să fie optimiști. De luni, Olympique a fost practic preluată de un om de afaceri, Gerard Lopez, după cum anunță France Football. Mutarea ar urma să fie confirmată oficială pe 28 sau 29 august. Lopez este hotărât să-l aducă la Marseille pe Marcelo Bielsa, rămas fără contract după ce ultima oară i-a pregătit chiar pe francezi, între iulie 2014 și august 2015. 

În această vară, Bielsa a fost antrenorul lui Lazio doar două zile, acesta alegând să se despartă de italieni deoarece a fost nemulțumit de campania de transferuri.

Gerard Lopez are ambiții mari la Marseille și promite să oprească supremația lui PSG. În vârstă de 44 de ani, Lopez este un om de afaceri luxemburghez, cunoscut mai ales pentru faptul că este la conducerea celor de la Lotus, echipă de Formula 1. "Va fi o revoluție pe care o așteaptă toți fanii lui Marseille", scrie football365.fr.

După două etape, Marseille este pe locul 16 în Franța: a remizat cu Toulouse (0-0) și a pierdut pe terenul lui Guingamp (1-2).