• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

PSG are suficienți bani pentru transferuri în următoarea perioadă de mercato, din vară. Parizienii par să fi adoptat strategia lui Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, dorind cel puțin un star de talie mondială în fiecare an. Pentru vara viitoare, campioana Franței a stabilit un buget de 300 de milioane de euro, potrivit L'Equipe, pentru achiziționarea unei astfel de vedete internaționale.

Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, șefii lui PSG au alcătuit o listă scurtă, formată din trei nume: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Neymar (Barcelona) și Robert Lewandowski (Bayern Munchen).

Potrivit cotidianului citat, PSG și-a rezolvat problemel izvorâte din încălcarea Fair-play-ului financiar, drept pentru care vor să dea lovitura pentru a-l înlocui pe starul suedez Zlatan Ibrahimovic, al cărui contract expiră în vara acestui an și care pare decis să-și continue cariera în fotbalul de peste Ocean, din MLS.

Prioritatea clubului francez pare a fi, în principiu, portughezul Cristiano Ronaldo, care nu și-a prelungit încă angajamentul cu Real Madrid, deși impresarul său, Jorge Mendes, a reiterat faptul că atacantul va rămâne cu siguranță pe Santiago Bernabeu. În cazul în care nu va fi posibilă aducerea lui Ronaldo, Neymar și Lewandowski sunt variantele de rezervă ale grupării patronate de Nasser Al-Khelaifi.