• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Paris Saint Germain a reacţionat rapid după solicitarea preşedintelui Ligii Profesioniste din Spania de a îi exclude pe parizieni din Liga Campionilor.

"Nu vom răspunde fiecărui atac al lui Tebas sau imenselor neadevăruri spuse de el în încercarea de a manipula mass-media, în încercarea de a lovi în strategia ambiţioasă a lui Paris Saint Germain", a declarat patronul lui PSG, Nasser Al-Khelaifi.

Şeicul parizienilor nu a ratat ocazia de a şi ironiza liga spaniolă. "Ne pare rău pentru el (n.r.pentru Tebas) că Ligue 1 a fost capabilă să atragă unul dintre cei mai buni trei fotbalişti ai lumii", a spus Al-Khelaifi, cu referire la transferul lui Neymar din vară, de la Barcelona la PSG, pentru 222 de milioane de euro.

Javier Tebas atacase dur gruparea de pe Parc des Princes.

"PSG n-ar avea ce să caute în Liga Campionilor. Veniturile lor reale nu justifică investiţiile enorme. Au inventat sponsori-fictivi. PSG continuă să trişeze din punct de vedere economic. Dacă se descoperă în timpul sezonului că au făcut o fraudă de ce nu îi excluzi din competiţie? Un ciclist prins dopat este eliminat imediat din competiţie. Vom vedea dacă UEFA va lua măsuri până la finalul anului. Dacă nu va face asta, vom face o plângere la Uniunea Europeană pentru că acest sistem nu poate continua", a acuzat şeful Ligii Profesioniste din Spania.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT